Mitä ovat magneettiset Klipsutin-tuotteet?

Klipsutin on jo monelle tuttu pienikokoinen, erittäin kevyt  ja monipuolinen apuväline monenlaiseen pukeutumiseen.

Olemme vuosien varrella suunnitelleet lukemattoman määrän erikokoisia ja -näköisiä malleja yksityisille asiakkaillemme sekä jälleenmyyjillemme. Tuotteitamme on yleisesti kehuttu niiden yksinkertaisuudesta ja helppokäyttöisyydestä, sekä tietysti kauniista ulkonäöstä.

Magneettiset Klipsutin-tuotteet ovat elegantti lisä valikoimaamme. Magneettisien tuotteiden kiinnitys tapahtuu magneettiparin avulla, joka koostuu vaatteen etupuolelle tulevasta korumaisesta osasta, sekä vaatteen takaosaan laitettavasti magneettisesta vastakappaleesta.

Yhdessä tämä muodostaa näpäkän magneettiparin, joka pitää esimerkiksi napittoman neuletakin kiinnitettynä. Kokonsa ja toimintaperiaatteensa vuoksi magneettiset tuotteet antavat uusia näkökulmia pukeutumisen avuksi.

Voit käyttää magneettista Klipsutin-tuotetta kiinnittämään napittoman neuletakin, tai esimerkiksi päälle puettavan huivin. Magneettiparilla voi myös säätää helposti ja nopeasti väljää mekkoa halutusta kohtaa paremmin istuvaksi, tai esimerkiksi nostamaan hieman liian pitkää hihaa.

Magneettiset mallit soveltuvat oikein hyvin esimerkiksi ohuiden kankaiden kiinnitykseen, mutta niiden napakka kiinnitys sopii myös hieman paksumpienkin vaatteiden kiinnittämiseen. Kannattaa totta kai huomioida, että vaikka magneettikiinnitys on vahva (etuosan magneetin pitovoima 3,7kg), voi sen kiinnitys aueta esimerkiksi sivuttaishankauksen, tai muun vaatetta kovasti vastustavan liikkeen myötä.

Huomioithan että magneettiset tuotteet eivät sovellu henkilöille joilla on käytössä sydämentahdistin, sillä magneetit voivat häiritä tahdistimen toimintaa.

Valtaosa valikoimamme magneettisista malleista on suunniteltu kiinnityskäytön lisäksi kauniiksi koruiksi, joita on miellyttävä pitää esillä. Senpä vuoksi niitä voikin käyttää ihan vain koristeena, myös ilman muuta käyttötarkoitusta.

Voit asettaa magneettiparin esimerkiksi kauniiksi rintakoruksi. Tämä on myös näppärä tapa pitää magneettiparia valmiudessa silloin, kun et tarvitse  sitä esimerkiksi huivin tai neuletakin kiinnitykseen. Vain mielikuvitus on rajana!

Moni tuotteisiimme tykästynyt käyttäjä on tutustunut niihin alun perin saadessaan sellaisen lahjaksi ystävältään tai läheiseltään. Toimitamme kaikki Klipsutin-tuotteet kauniissa lahja-rasioissa, mikä tekee Klipsuttimesta helpon ja hyödyllisen lahjan.

Valmistamme Klipsutin-tuotteet Hyvinkään käsityöpajallamme laadukkaita materiaaleja käyttäen.

Tutustu magneettisiin malleihimme ja tilaa omasi! Tuotteemme mahtuvat näppärästi halutessasi kirjekuoreen, jolloin saat lähetyksesi suoraan postiluukkuun.