Mallistot

Klipsutin-malleissamme on molemmissa päissä yksinkertaisen kaunis ja luotettava kiinnike. Minkä mallin sitten valitsetkaan, voit luottaa että Klipsutin kulkee mukanasi aina luotettavasti ja näyttävästi. Sinun ei myöskään tarvitse olla huolissaan klipsuttimen tekevän vahinkoa vaatteille, ne ovat erittäin vaateystävällisiä.

Tuotteemme ovat turvallisia käyttää myös ihon lähellä, sillä niistä ei vapaudu lainkaan nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Olemme antaneet jokaiselle Klipsutin-mallillemme nimen. Näin asiakkaiden kanssa olisi helppo keskustella tuotteista. Suurella osalla malleja on myös eri värivaihtoja, jotta jokaiselle löytyisi siihen omaan vaatteeseensa sopiva Klipsutin.

Kuvissa Mai-mallin värivaihtoehtoja

Valmistamme silloin tällöin pieniä erikoismallieriä joita on vain rajallinen määrä varastossa. Ilmoitamme näistä aktiivisesti mm. sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeemme tilaajille.

Valmistamme myös tilauksesta räätälöityjä tuotteita, joten jos juuri sinunlaistasi Klipsutinta ei löydy, laita meille rohkeasti viestiä.

Mikä malli käy mihinkin?

Neule, bolero, huivi, jne. tarvitsevat lyhyen pidikkeen. Näihin käy parhaiten kaikki mallimme pituudelta 5-10cm.

Klipsuttimella pidät huivin kiinni eikä sen hännät karkaile omille teille.

Olkaimien pidikkeeksi sopii parhaiten mallit Line ja Olga. Näistä Olga käy myös paidan alla pidettäväksi, kun taas Line sopii paremmin ulkonäkönsä puolesta näkyville pukeutumisen osa-alueille, kuten hameisiin.

Mallimme Line toimii erinomaisesti mm. pitämään hameiden olkaimia näpäkästi paikallaan.

Mieti omaa käyttötapaasi ja minkä pituinen malli sopisi käyttöösi parhaiten.

Tutustu kaikkiin malleihimme verkkokaupasta!