Mikä on Klipsutin?

Klipsutin. Mikä ihmeen apuväline se nyt on? Eikö ihan hakaneula pitämässä neulepaitaa kiinni ajaisi saman asian?

Niin minäkin luulin, ja olinhan jo tottunut siihen että ei kai yksi reikä paidassa haittaa… vaikka kyllähän se vähän harmittaa. Hakaneula muuten kyllä toimii, kunhan kukaan ei mielellään huomaa sitä. Onhan se nyt kuitenkin todella tylsän näköinen lisä vaatekokonaisuuteen.

Valmistin taannoin erästä tuotetta jonka ajatuksena oli kiinnittää kaksi asiaa toisiinsa pienimuotoiseen käyttötarkoitukseen. Ajatus Klipsuttimesta lähti syntymään. Mitä jos olisikin mahdollisuus korvata hakaneula tavalla, joka ei jätä mitään pysyviä jälkiä, ja on kaiken lisäksi kaunis?

Kun lähdimme ihan käytännössä koittamaan mitä kaikkea voisimme tehdä Klipsuttimella pukeutumisen yhteydessä, yllätyimme itsekin erilaisten käyttömahdollisuuksien määrästä. Asioita joita ei olisi kehdannut esimerkiksi hakaneulalla kuvitellakaan yrittävän.

Kun tämä pieni kiinnitysapu onkin omaan silmään kaunis, sitä kehtaakin käyttää muuallakin kuin kohdissa jossa sen saa huomaamattomasti piiloon. Puhtaasti käytännön korjaavasta apuvälineestä tulikin kaunis, pukeutumiskokonaisuutta ehostava koriste – ollessaan samalla se korjaava apuväline.

   

Tutustu Galleria-osioomme nähdäksesi lisää Klipsutinta käytössä!

Tuotteemme ovat turvallisia käyttää myös ihon lähellä, sillä niistä ei vapaudu lainkaan nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.