Sopimusehdot

Maksutavat

Käytämme tilauksien maksamiseen Klarnan monipuolista maksutaparatkaisua, joka on helppokäyttöinen, joustava ja turvallinen tapa maksaa ostoksia verkossa.

Voit maksaa tilauksesi turvallisesti suoraan omasta verkkopankistasi. Tuemme tällä hetkellä seuraavia pankkeja: Danske Bank, OP, Nordea, Säästöpankki, S-pankki ja Aktia.

Voit maksaa tilauksesi omalla maksukortillasi (mm. Visa, MasterCard, pankkikortti), kunhan se vain tukee verkossa maksamista.

Voit tilata tuotteitamme myös laskulla, jolloin saat laskun sähköpostiisi samalla kun postitamme tuotteesi. Voit rauhassa tutustua tuotteisiimme, ja maksaa laskusi vasta sen jälkeen – ilman lisäkuluja. Valitaksesi laskun sinun tulee syöttää henkilötunnuksesi Klarnan maksutapatarkastusta varten.

Yhteistyökumppanimme Klarna tarjoaa myös toisinaan maksukampanjoita, joita hyödyntämällä voit maksaa ostoksesi reilusti normaalia myöhemmin. Voimassa olevat kampanjat ovat nähtävillä kassa-sivullamme tilaustasi maksaessasi.

Voit suorittaa maksusi myös osissa sinulle sopivissa maksuerissä. Valitaksesi joustavan erämaksun sinun tulee syöttää henkilötunnuksesi Klarnan maksutapatarkastusta varten.

Oletko yritys? Voit tilata tuotteesi meiltä myös yrityslaskulla – ilman lisäkuluja. Nähdäksesi maksutavat yrityksille, valitse kauppamme Kassa-sivulla ostajaprofiiliksi ”Yhtiö/Yritys”. Valittavissanne olevat maksutavat ovat lasku tai maksukortti (mm. Visa, Mastercard, pankkikortti). Valitaksesi laskun sinun tulee syöttää yrityksesi Y-tunnus Klarnan maksutapatarkastusta varten.

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset kuluttaja-asiakkaillemme käyttämällä Postin toimituspalveluita. Yritysasiakkaille tilauksia toimittaa Posti sekä PostNord.

Tilaukset jotka sisältävät 1-4 tuotetta toimitetaan pääsääntöisesti suoraan kotiin perusjakelun yhteydessä. Suuremmat tilaukset toimitetaan postipakettina tilaajan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Yritysasiakkaat voivat valita toimitustavaksi postipaketin lähimpään Postin toimipisteeseen tai PostNord toimitus ovelle -toimituksen.

Käsitellyt tilaukset voidaan myös noutaa Hyvinkään varastoltamme. Noudon ajankohtaa voi tiedustella heti tilauksen luonnin jälkeen. Otamme yhteyttä noudon ajankohdan sopimiseksi muutoin heti kun olemme käsitelleet tilauksen.

Toimitushinnat

Kaikki kuluttaja-asiakkaidemme tilaukset toimitetaan kiinteällä toimitushinnalla 1,90 euroa.

Jälleenmyyjäasiakkaidemme tilausten toimituskulut ovat 5,20 euroa postipakettina lähimpään Postin toimipisteeseen, tai 9,50 euroa PostNord toimitus ovelle -toimituksena.

Toimitusaika

Tilauksien toimitusaika on keskimäärin noin 3-5 arkipäivää.

Ruuhka-aikoina toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jos haluat tiedustella meiltä ennakkoon toimitusaikaa, voit ottaa meihin yhteyttä, niin annamme sinulle melko tarkan senhetkisen arvion toimitusajasta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajana oikeus peruuttaa tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksesta sinulla on neljätoista (14) päivää aikaa palauttaa moitteettomassa kunnossa olevat tuotteet ja tuotepakkaukset. Palautettavien tuotteiden ja tuotepakkauksien tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin niitä vastaanotettaessa.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, toivomme että otat meihin sitä ennen yhteyttä. Näin voimme yhdessä katsoa sinulle mahdollisimman mieluisa vaihtoehto.

Jos olet kuitenkin jo päättänyt haluavasi palauttaa tilauksesi sisällön, lähetä se meille mahdollisuuksien mukaan vastaavanlaisessa lähetyspakkauksessa kuin olet sen vastaanottanut Postin lähetyspalveluita käyttäen. Liitäthän palautuksen mukaan saamasi tilauksen lähetyslistan. Palautuksesta aiheutuneista kuluista vastaa asiakas, ellei muutoin ole yhdessä etukäteen sovittu. Palauksesta aiheutuneet kulut riippuvat tuotteiden määrästä ja painosta. Tarkan hinnan voi kertoa Postin henkilökunta mitattuaan palautuksen painon ja koon.

Palautukset tulee lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Klipsutin
Talvisillankatu 15 B 10
05860 Hyvinkää

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, sinulle palautetaan tilauksesta maksamasi hinta 14 vuorokauden kuluessa.

Takuu

Myönnämme kaikille tuotteillemme laatutakuun. Jos tuotteellesi on käynyt jotain, tai muuten epäröit jotain, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Verkkokaupassa näkyvät hinnat

Sopimus tuotteen tilauksesta tehdään tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaisesti. Poikkeukselliset hinnat (kuten erikoistarjoukset) ilmenevät verkkokaupan tuotelistauksesta tai yksittäisen tuotteen esittelysivulta.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksille milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Hintojen muutokset koskevat vain niitä tilauksia, jotka ovat tehty hintojen muutoksien jälkeen.

Pidätämme oikeuden peruuttaa toimittamattomien tuotteiden lähetys, mikäli verkkokaupassa on esiintynyt näiden tuotteiden osalta ilmeinen hintavirhe.

Rekisteröityminen

Tilausta tehdessä käyttäjätilin rekisteröiminen on täysin vapaaehtoista. Rekisteröimällä käyttäjätilin voit kuitenkin esimerkiksi katsoa nykyisiä ja edellisiä tilauksiasi.

Tietosuoja

Olemme sitoutuneet asiakkaidemme tietojen turvalliseen suojaamiseen ja säilyttämiseen. Voit lukea tarkemmin tietosuojakäytännöistämme tietosuojaselosteestamme.

Riitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).