Sopimusehdot

Maksutavat

Klarnan maksutapavalikoima

Käytämme tilauksien maksamiseen Klarnan monipuolista maksutaparatkaisua, joka on helppokäyttöinen, joustava ja turvallinen tapa maksaa ostoksia verkossa.

Voit maksaa tilauksesi turvallisesti suoraan omasta verkkopankistasi. Tuemme tällä hetkellä seuraavia pankkeja: Danske Bank, OP, Nordea, Säästöpankki, S-pankki ja Aktia.

Voit maksaa tilauksesi omalla maksukortillasi (mm. Visa, MasterCard, pankkikortti), kunhan se vain tukee verkossa maksamista.

Voit tilata tuotteitamme myös laskulla, jolloin saat laskun sähköpostiisi samalla kun postitamme tuotteesi. Voit rauhassa tutustua tuotteisiimme, ja maksaa laskusi vasta sen jälkeen – ilman lisäkuluja. Valitaksesi laskun sinun tulee syöttää henkilötunnuksesi Klarnan maksutapatarkastusta varten.

Yhteistyökumppanimme Klarna tarjoaa myös toisinaan maksukampanjoita, joita hyödyntämällä voit maksaa ostoksesi reilusti normaalia myöhemmin. Voimassa olevat kampanjat ovat nähtävillä kassa-sivullamme tilaustasi maksaessasi.

Voit suorittaa maksusi myös osissa sinulle sopivissa maksuerissä. Valitaksesi joustavan erämaksun sinun tulee syöttää henkilötunnuksesi Klarnan maksutapatarkastusta varten.

Oletko yritys? Voit tilata tuotteesi meiltä myös yrityslaskulla – ilman lisäkuluja. Nähdäksesi maksutavat yrityksille, valitse kauppamme Kassa-sivulla ostajaprofiiliksi ”Yhtiö/Yritys”. Valittavissanne olevat maksutavat ovat lasku tai maksukortti (mm. Visa, Mastercard, pankkikortti). Valitaksesi laskun sinun tulee syöttää yrityksesi Y-tunnus Klarnan maksutapatarkastusta varten.

Checkout maksutapavalikoima

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Tarkemmat tiedot mobiilimaksutavoista löydätte täältä.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Tarkemmat tiedot lasku- ja osamaksupalveluista löydätte täältä.

PayPal-maksaminen

Voit maksaa ostoksesi käyttäen turvallista ja tunnettua PayPal-maksutapaa. Voit maksaa PayPal-maksutavalla käyttäen omaa PayPal-tiliäsi tai vaihtoehtoisesti myös ilman PayPal-tilin luontia. Seuraa annettuja ohjeita siirtyessäsi PayPal-maksutapasivulle.

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset kuluttaja-asiakkaillemme käyttämällä Postin toimituspalveluita. Yritysasiakkaille tilauksia toimittaa Posti sekä PostNord.

Tilaukset jotka sisältävät 1-4 tuotetta toimitetaan pääsääntöisesti suoraan kotiin perusjakelun yhteydessä. Suuremmat tilaukset toimitetaan postipakettina tilaajan lähimpään Postin toimipisteeseen.

Yritysasiakkaat voivat valita toimitustavaksi postipaketin lähimpään Postin toimipisteeseen tai Posti Express -pakettitoimituksen suoraan ovelle.

Käsitellyt tilaukset voidaan myös noutaa Hyvinkään varastoltamme. Noudon ajankohtaa voi tiedustella heti tilauksen luonnin jälkeen. Otamme yhteyttä noudon ajankohdan sopimiseksi muutoin heti kun olemme käsitelleet tilauksen.

Toimitushinnat

Kaikki kuluttaja-asiakkaidemme tilaukset toimitetaan kiinteällä toimitushinnalla 2,90 euroa.

Jälleenmyyjäasiakkaidemme tilausten toimituskulut ovat 6,90 euroa postipakettina lähimpään Postin toimipisteeseen, tai 9,90 euroa Posti Express -pakettitoimituksena suoraan ovelle.

Toimitusaika

Tilauksien toimitusaika on keskimäärin noin 3-5 arkipäivää.

Ruuhka-aikoina toimitusaika voi olla hieman pidempi. Jos haluat tiedustella meiltä ennakkoon toimitusaikaa, voit ottaa meihin yhteyttä, niin annamme sinulle melko tarkan senhetkisen arvion toimitusajasta.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajana oikeus peruuttaa tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksesta sinulla on neljätoista (14) päivää aikaa palauttaa moitteettomassa kunnossa olevat tuotteet ja tuotepakkaukset. Palautettavien tuotteiden ja tuotepakkauksien tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin niitä vastaanotettaessa.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, toivomme että otat meihin sitä ennen yhteyttä. Näin voimme yhdessä katsoa sinulle mahdollisimman mieluisa vaihtoehto.

Jos olet kuitenkin jo päättänyt haluavasi palauttaa tilauksesi sisällön, lähetä se meille mahdollisuuksien mukaan vastaavanlaisessa lähetyspakkauksessa kuin olet sen vastaanottanut Postin lähetyspalveluita käyttäen. Liitäthän palautuksen mukaan saamasi tilauksen lähetyslistan. Palautuksesta aiheutuneista kuluista vastaa asiakas, ellei muutoin ole yhdessä etukäteen sovittu. Palauksesta aiheutuneet kulut riippuvat tuotteiden määrästä ja painosta. Tarkan hinnan voi kertoa Postin henkilökunta mitattuaan palautuksen painon ja koon.

Palautukset tulee lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Klipsutin / Tajeti Company Oy
Sillankorvankatu 15 B
05810 Hyvinkää

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, sinulle palautetaan tilauksesta maksamasi hinta 14 vuorokauden kuluessa.

Takuu

Myönnämme kaikille tuotteillemme laatutakuun. Jos tuotteellesi on käynyt jotain, tai muuten epäröit jotain, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Verkkokaupassa näkyvät hinnat

Sopimus tuotteen tilauksesta tehdään tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaisesti. Poikkeukselliset hinnat (kuten erikoistarjoukset) ilmenevät verkkokaupan tuotelistauksesta tai yksittäisen tuotteen esittelysivulta.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksille milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Hintojen muutokset koskevat vain niitä tilauksia, jotka ovat tehty hintojen muutoksien jälkeen.

Pidätämme oikeuden peruuttaa toimittamattomien tuotteiden lähetys, mikäli verkkokaupassa on esiintynyt näiden tuotteiden osalta ilmeinen hintavirhe.

Rekisteröityminen

Tilausta tehdessä käyttäjätilin rekisteröiminen on täysin vapaaehtoista. Rekisteröimällä käyttäjätilin voit kuitenkin esimerkiksi katsoa nykyisiä ja edellisiä tilauksiasi.

Tietosuoja

Olemme sitoutuneet asiakkaidemme tietojen turvalliseen suojaamiseen ja säilyttämiseen. Voit lukea tarkemmin tietosuojakäytännöistämme tietosuojaselosteestamme.

Riitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).