Sopimusehdot

Maksutavat

Klarnan maksutapavalikoima

Käytämme tilauksien maksamiseen Klarnan monipuolista maksutaparatkaisua, joka on helppokäyttöinen, joustava ja turvallinen tapa maksaa ostoksia verkossa.

Voit maksaa tilauksesi turvallisesti suoraan omasta verkkopankistasi.

Voit maksaa tilauksesi omalla maksukortillasi (mm. Visa, MasterCard, pankkikortti), kunhan se vain tukee verkossa maksamista.

Voit tilata tuotteitamme myös laskulla, jolloin saat laskun sähköpostiisi samalla kun postitamme tuotteesi. Voit rauhassa tutustua tuotteisiimme, ja maksaa laskusi vasta sen jälkeen – ilman lisäkuluja. Valitaksesi laskun sinun tulee syöttää henkilötunnuksesi Klarnan maksutapatarkastusta varten.

Voit suorittaa maksusi myös osissa sinulle sopivissa maksuerissä. Valitaksesi joustavan erämaksun sinun tulee syöttää henkilötunnuksesi Klarnan maksutapatarkastusta varten.

Oletko yritys? Voit tilata tuotteesi meiltä myös yrityslaskulla – ilman lisäkuluja. Nähdäksesi maksutavat yrityksille, valitse kauppamme Kassa-sivulla ostajaprofiiliksi ”Yhtiö/Yritys”. Valittavissanne olevat maksutavat ovat lasku tai maksukortti (mm. Visa, Mastercard, pankkikortti). Valitaksesi laskun sinun tulee syöttää yrityksesi Y-tunnus Klarnan maksutapatarkastusta varten.

PayPal-maksaminen

Voit maksaa ostoksesi käyttäen turvallista ja tunnettua PayPal-maksutapaa.

PayPal-logo

Voit maksaa PayPal-maksutavalla käyttäen omaa PayPal-tiliäsi tai vaihtoehtoisesti myös ilman PayPal-tilin luontia. Seuraa annettuja ohjeita siirtyessäsi PayPal-maksutapasivulle.

Toimitustavat

Toimitamme tilaukset käyttäen pääsääntöisesti Postin toimituspalveluita. Tarjolla voi olla myös muita vaihtoehtoja, kuten PostNordin tai Matkahuollon toimitustavat.

Voit valita toimitustavaksi edullisen Priority-kirjepostilähetyksen suoraan postiluukkuun. Priority-kirjepostilähetys on saatavilla normaalisti vain 1-6 tuotteen tilauksille. Kirjepostilähetyksillä ei ole seurantaa.

Vaihtoehtoisesti voit myös valita tilauksesi toimitustavaksi pakettilähetyksen noutopisteeseen tai suoraan kotiovelle. Voit seurata pakettilähetyksesi kulkua seurantakoodin avulla.

Voit myös noutaa tilauksenne Hyvinkään pajaltamme. Kun olemme käsitelleet tilauksenne, otamme teihin yhteyttä ja voitte noutaa tilauksenne.

Toimitushinnat

Voimassa olevat toimitushinnat ovat nähtävissä kullekin valittavissa olevalle toimitustavalle ostoskori-sivulla. Valittavissa olevat toimitustavat voivat vaihdella riippuen lähetyksen koosta tai kohdemaasta.

Toimitusaika

Lähetämme tuotteet Hyvinkään pajaltamme. Tilauksien normaali toimitusaika on 2-6 arkipäivää, mutta vallitsevan tilanteen vuoksi viivästyksiä saattaa ilmetä.

Vaihto- ja palautusoikeus

Sinulla on kuluttajana oikeus peruuttaa tilaus neljäntoista (14) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoituksesta sinulla on neljätoista (14) päivää aikaa palauttaa moitteettomassa kunnossa olevat tuotteet ja tuotepakkaukset. Palautettavien tuotteiden ja tuotepakkauksien tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin niitä vastaanotettaessa.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, toivomme että otat meihin sitä ennen yhteyttä. Näin voimme yhdessä katsoa sinulle mahdollisimman mieluisa vaihtoehto.

Jos olet kuitenkin jo päättänyt haluavasi palauttaa tilauksesi sisällön, lähetä se meille mahdollisuuksien mukaan vastaavanlaisessa lähetyspakkauksessa kuin olet sen vastaanottanut Postin lähetyspalveluita käyttäen. Liitäthän palautuksen mukaan saamasi tilauksen lähetyslistan. Palautuksesta aiheutuneista kuluista vastaa asiakas, ellei muutoin ole yhdessä etukäteen sovittu. Palauksesta aiheutuneet kulut riippuvat tuotteiden määrästä ja painosta. Tarkan hinnan voi kertoa Postin henkilökunta mitattuaan palautuksen painon ja koon.

Palautukset tulee lähettää seuraavaan osoitteeseen:

Klipsutin / KLTH Finland
Talvisillankatu 15 B 10
05860 Hyvinkää

Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, sinulle palautetaan tilauksesta maksamasi hinta 14 vuorokauden kuluessa.

Takuu

Myönnämme kaikille tuotteillemme laatutakuun. Jos tuotteellesi on käynyt jotain, tai muuten epäröit jotain, ota meihin rohkeasti yhteyttä. Huomaathan, että takuu ei kata normaalia käytöstä aiheutunutta kulumista.

Verkkokaupassa näkyvät hinnat

Sopimus tuotteen tilauksesta tehdään tilaushetkellä voimassa olevien hintojen mukaisesti. Poikkeukselliset hinnat (kuten erikoistarjoukset) ilmenevät verkkokaupan tuotelistauksesta tai yksittäisen tuotteen esittelysivulta.

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksille milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Hintojen muutokset koskevat vain niitä tilauksia, jotka ovat tehty hintojen muutoksien jälkeen.

Pidätämme oikeuden peruuttaa toimittamattomien tuotteiden lähetys, mikäli verkkokaupassa on esiintynyt näiden tuotteiden osalta ilmeinen hintavirhe.

Rekisteröityminen

Tilausta tehdessä käyttäjätilin rekisteröiminen on täysin vapaaehtoista. Rekisteröimällä käyttäjätilin voit kuitenkin esimerkiksi katsoa nykyisiä ja edellisiä tilauksiasi.

Tietosuoja

Olemme sitoutuneet asiakkaidemme tietojen turvalliseen suojaamiseen ja säilyttämiseen. Voit lukea tarkemmin tietosuojakäytännöistämme tietosuojaselosteestamme.

Riitatilanteet

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).