Tietoa meistä

Klipsutin syntyi vuonna 2017 Tuire-Sinin henkilökohtaisesta tarpeesta. Yrityksistä huolimatta markkinoilta ei kuitenkaan tuolloin löytynyt vaatteiden kauniiseen kiinnittämiseen ratkaisua, joten hän päätti kokeneena käsityöläisenä kehittää sellaisen itse. Voisi sanoa, että Tuire-Sini nappasi ikivanhasta perusajatuksesta kiinni, kehitellen ja päivitellen sen tälle vuosikymmenelle. Lopputuloksena syntyi kaunis ja käytännöllinen apu jokapäiväiseen elämään.

Klipsutin®

Olemme perheyritys Hyvinkäältä ja valmistamme Klipsutin-tuotteet tarkkaan valikoiduista materiaaleista käsityönä Hyvinkään pajallamme. Apukätemme pajalla pitävät huolen siitä, että saamme toimitettua valmistamiamme tuotteita asiakkaillemme mahdollisimman nopeasti. Laadukkaiden tuotteidemme lisäksi koemme erittäin tärkeänä pitää asiakkaistamme niin hyvää huolta kuin vain voimme.

Tuotteemme löysivät nopeasti tiensä myös useiden vähittäismyymälöiden hyllyille. Jos haluat nähdä tuotteitamme paikan päällä, kannattaa tutustua sinua lähimpänä sijaitsevaan jälleenmyyjääsi.

Aina kun Klipsutin auttaa antamaan vaatekaappiin unohtuneelle vaatekappaleelle uuden mahdollisuuden, koemme tehtävämme onnistuneeksi.

Klipsutin Avainnauhakoru

Toimme valikoimaamme myöhemmin Klipsutin Avainnauhakorut, joiden avulla pidät tärkeät asiat lähelläsi antaen samalla kauniin lisän pukeutumiseen.

Tuire-Sini

Klipsutin, Yrittäjä

Tuire-Sini on ollut yrittäjä jo kymmenen vuoden ajan, toimien pääasiassa käsityöalalla. Hän on myös itse kokenut käsityöläinen ja blingiä rakastava persoona. Nimen takana häärii kolmekymppinen nainen ja kolmen lapsen äiti. Perhe on hänen suurin tuki ja turva, joka jaksaa kannustaa yrittämisen uralla. Tuire-Sini on luova, kekseliäs ja omapäinen yrittäjä, joka haluaa erityisesti luoda tuotteita ihmisille – avuksi ja iloksi.

Miika

Klipsutin, Yrittäjä

Miika ei ehkä aavistanut useiden tietotekniikka-alan työvuosien jälkeen hyppäävänsä käsityöalalle häärimään. Vankka kokemus on kuitenkin ollut omiaan viemään yhteistä tarinaa eteenpäin tämän päivän digitaalisessa ympäristössä. Tästä rakastavasta aviomiehestä ja kolmen lapsen isästä on tullut myös varsin näppärä käsillä puuhastelija.

Joukkomme

Tekemistä piisaa, ja siksi meillä on mahtava joukko takanamme. Henna palvelee meidän ruotsin- ja saksankielisiä asiakkaitamme ja on osana myynti- ja markkinointitiimiämme. Nea auttaa meitä tuotteiden valmistuksessa, ja paketoi tilauksianne yhdessä Annen kanssa. Apukätemme antavatkin Tuire-Sinille mahdollisuuden muiden kiireiden ohessa myös uusien upeiden asioiden luomiselle.

Yrityksemme tiedot

Sähköposti: info@klipsutin.fi
Puhelin: 044 491 5611
Postiosoite:
Klipsutin / Tajeti Company Oy
Talvisillankatu 15 B 10
05860 Hyvinkää
Y-tunnus:  2913211-1