Tietoa

Meillä monella on vaatekaapissamme vaatteita, joita emme vain tule käyttäneeksi. Usein syynä on vaatteen väärä koko, tai vaate ei muuten vain pysy sellaisessa ryhdissä päällämme kuin haluaisimme. Kun näin käy, unohdamme hiljalleen vaatteen olemassaolon sen kaivautuessa yhä syvemmälle vaatekätköihimme.

Asut, kuten huivit ja hameenhelmat, aiheuttavat usein ylimääräistä vaivannäköä pysyäkseen kauniina ja käytännöllisinä. Huivit liikkuvat helposti varsinkin tuulisella ilmalla ja mekon helmat voivat joutua koetukselle kantamusten kanssa sateisena päivänä. Näissä tilanteissa tarvitaan usein käsiä korjaamaan vaatekappaleiden ryhtiä.

On melko yleistä, että hakaneulan tyyppisellä ratkaisulla paikkaillaan tämänkaltaisia ongelmakohtia. Hakaneula on kuitenkin ratkaisuna varsin karu: jokainen käyttökerta lävistää vaatteen, jättäen siihen uuden reiän. Tämän lisäksi hakaneularatkaisu pitäisi saada vielä hyvin piiloon, sillä se on kaikkea muuta kuin kaunis.

Klipsutin on monipuolinen

Klipsutin on oivallinen apu ratkaisemaan edellä mainittuja ongelmia. Klipsutin on suunniteltu kiinnittämään kaksi kohtaa vaatekappaleesta sopivassa suhteessa toisiinsa.

Klipsuttimen avulla voit helposti kiinnittää napittoman neuletakin. Voit myös asettaa lempihuivisi kauniisti paikoilleen haluamallasi tavalla ja voit olla varma siitä, että se ei menetä muotoaan vauhdikkaammassakaan menossa. Klipsuttimella voit antaa hieman roikkuvalle mekolle juuri sellaista ryhtiä kuin haluat, tai vaikka nostaa pitkän mekon helmaa välttääksesi sen maassa laahaamista ulkotiloissa.

Klipsutin on kaunis

Sen lisäksi, että Klipsutin on erittäin käytännöllinen, se on myös korumaisen kaunis. Kun otat Klipsuttimen käyttöön, voit pitää sitä rohkeasti esillä. Klipsutin on suunniteltu olemaan esillä. Klipsutinta on tarjolla useita eri malleja ja värejä, joista löydät varmasti omaa silmää miellyttävän yksilön.

Klipsutin on laadukas

Klipsutin valmistetaan laadukkaista materiaaleista käsityönä Suomessa. Tuotteemme ovat kestäviä ja turvallisia käyttää myös ihon lähellä, sillä niistä ei vapaudu lainkaan nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Klipsuttimen kiinnikkeet on valikoitu tarkkaan. Ne eivät saa jättää pysyviä jälkiä vaatteisiin, mutta niiden tulee pysyä kiinni luotettavasti. Tarjoamamme tuotteet omaavatkin juuri nämä tärkeät ominaisuudet.

Olemme ylpeitä tuotteistamme, ja tarjoamme niille laatutakuun. Mikäli koet ongelmia Klipsutin-tuotteesi kanssa, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Valikoimamme

Tarjoamme useita eri malleja, jotka sisältävät eri värivaihtoehtoja mallista riippuen. Valikoimaamme kuuluu muun muassa metallikorumaisia malleja, helmellisiä malleja, punottuja malleja, sekä myös ulkopuolisten brändien erikoismallistoja.

Kiitos, että olet kiinnostunut tuotteistamme! Mekin olemme kiinnostuneita auttamaan ja palvelemaan sinua!

Klipsutin® on rekisteröity tavaramerkki.