Tietosuojaseloste

Tietoa

Olemme sitoutuneet asiakkaidemme tietojen turvalliseen suojaamiseen ja säilyttämiseen. Tällä tietosuojaselosteella kerromme asiakkaillemme heidän henkilötietojensa käsittelystä ja periaatteista. Jotta voit tilata meiltä tuotteita, sinun on hyväksyttävä tämän selosteen ehdot.

Rekisterinpitäjä

Klipsutin (Tajeti Company Oy, Y-tunnus: 2913211-1)
Uudenmaankatu 8-10 LH15
05800 Hyvinkää

Voit ottaa yhteyttä yrityksemme tietosuojavastaavaan sähköpostitse osoitteella miika@klipsutin.fi.

Kirjallisten yhteydenottojen osoite on seuraava:

Klipsutin
Miika Koskinen
Uudenmaankatu 8-10 LH15
05800 Hyvinkää

Rekisterin nimi

Klipsutin asiakasrekisteri.

Keräämiämme tietoja

Tilausten käsittelyä varten:

  • Nimi
  • Laskutusosoite
  • Toimitusosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Valittu toimitustapa
  • Käyttäjän mahdollisesti luoman käyttäjätilin vapaaehtoisia tietokenttiä

Uutiskirjeen tilausta varten:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite

Muu sivuston käytöstä havainnoitu tieto:

  • Sivuston käyttö- ja selaustiedot sekä päätelaitteen tunnistetieto

Maksuoperaattorimme Klarna voi kysyä tilausta maksaessa henkilötunnusta, mutta me emme kerää tätä tietoa. Voit lukea Klarnan tietosuojakäytännöistä osoitteessa www.klarna.fi/tietosuoja.

Keräämiemme henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

  • Asiakkuuden ylläpitäminen
  • Tilausten käsittely ja toimitus
  • Asiakaspalvelun tarjoaminen
  • Sivujemme toiminnan kehittäminen ja asiakaskokemuksen parantaminen
  • Tilastolliset tarkoitukset
  • Kiinnostavan sisällön tarjoaminen kohdennettua markkinointia hyödyntäen

Tietoja käsitellään meidän (Klipsutin) ja asiakkaan väliseen asiakassuhteeseen, sivuston käyttöön, asiakkaan erilliseen suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin perustuen.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme joitakin välttämättömiä tietoja kolmansille osapuolille tilausten maksun ja toimituksen mahdollistamiseksi. Välitämme myös sivuston käyttöanalytiikkaa kolmansille osapuolille sivujemme toiminnan kehittämistarkoitusta varten, ja jotta voimme tarjota paremmin sinua kiinnostavia tuotteita.

Välitämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

  • Maksuoperaattorimme (Klarna AB)
  • Kuljetusoperaattorimme (Posti Group Oyj, PostNord Oy)
  • Tilastoanalytiikkakumppanimme (Google Inc., Facebook Inc., Automattic Inc.)
  • Uutiskirjealustankumppanimme (The Rocket Science Group LLC)

Evästeiden käyttö

Sivustollamme käytetään evästeitä (“cookies”). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeitä käytetään esimerkiksi silloin, kun käyttäjän tietoja halutaan säilyttää tämän siirtyessä verkkosivuillamme sivulta toiselle. Evästeellä on määritetty voimassaoloaika, jonka jälkeen selain poistaa sen. Eväste ei vahingoita käyttäjän tietokonetta tai sen tiedostoja. Käytämme evästeitä parantamaan sivustomme toimivuutta, ja tehdäksemme vierailustasi sivustollamme mahdollisimman tehokasta ja sujuvaa.

Voit lukea lisää evästeistä Viestintäviraston sivuilta.

Tietojen suojaus

Henkilötiedot on suojattu asiattomalta pääsyltä ja väärinkäytöksiltä. Henkilötietoja säilytetään EU:n sisäpuolella laiteoperaattorimme korkean turvatason konesalissa.

Henkilötietojen käsittelyssä, pääsyssä ja teknisissä ratkaisuissa noudatetaan alan yleisiä hyviä käytäntöjä.

Tietojen käsittelyn kesto

Säilytämme henkilötietoja sen tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää ja toteuttaa tässä selosteessa kuvattuja toimenpiteitä. Tämän lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin esimerkiksi lainmukaisen velvoitteiden, kuten kirjanpidon, toteuttamiseksi ja osoittamiseksi.

Tietojen käsittelijät

Henkilötietoja käsittelevät pääsääntöisesti vain yrityksen Klipsutin (Tajeti Company Oy) koulutettu henkilökunta.

Kolmannet osapuolet, joille luovutamme tietoja, ovat lupautuneet osaltaan noudattamaan lainsäädännön asettamia vaatimuksia.

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaanamme sinulla on seuraavia oikeuksia:

  • Tarkastusoikeus eli oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut henkilötiedot. Jos tiedoissa ilmenee virheellisyyksiä tai puutteita, voi rekisteröity pyytää korjaamaan tai täydentämään tiedot oikeiksi.
  • Vastustamisoikeus eli oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä, mikäli rekisteröity kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti tai ilman asianmukaista oikeutta.
  • Poisto-oikeus eli oikeus pyytää poistamaan rekisteriin tallennettuja tietoja. Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä.
  • Tiedonsiirto-oikeus eli oikeus siirtää tietojaan järjestelmästä toiseen.
  • Valitusoikeus eli oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos rekisteröity kokee, että henkilötietojen käsittelyssä on rikottu voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Voit tehdä oikeuksiesi käyttämiseen liittyen pyynnön meille ottamalla meihin yhteyttä. Huomaa, että pyynnön tulee olla yksilöity riittävällä tavalla, jotta voimme todentaa henkilöllisyyden luotettavasti.