Klipsutin Avainnauhakoru Unicorn

22,00 29,00 

Rakastuin näihin hempeän värikkäisiin helmiin heti ensisilmäyksellä ja olen hautonut pitkään niiden käyttöönottoa. Tein näistä aluksi avainnauhakorun, ja sen jälkeen halusin kovasti tuoda tämän teeman mukaan myös Klipsutin-malliksi. Ja kyllä niistä tuli ihania ❤️

Käytetyt helmet ovat monisävyisiä, mikä tekee niistä erittäin kiehtovat.

Klipsutin Avainnauhakoru toimitetaan kauniissa rasiassa, joka toimii säilytyksen lisäksi mainiosti myös lahjapakkauksena.

Tämän Klipsutin Avainnauhakorun pituus on noin 50-55 cm tai 80-85 cm. Pituus on ilmoitettu turvalukosta lukon päähän. Jos kuitenkin haluat lyhyemmän version, laita toivottu pituus tilauksen kommenttikenttään. Normaalia pidemmät mitat ovat lisämaksullisia, joten otathan tällöin meihin yhteyttä, niin tehdään sinulle sellainen.

Klipsutin Avainnauhakoru on turvallinen käyttää siitä löytyvän turvalukon ansiosta. Turvalukko pitää huolen siitä, että avainnauha avautuu normaalia suuremman vetovoiman kohdistuessa siihen.

Avainnauhamme ovat turvallisia käyttää ihoa vasten, sillä niistä ei vapaudu nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Klipsutin® on rekisteröity tavaramerkki.

Poista
Tuotetunnus (SKU): KL1487 Osasto:

Klipsutin-tuotteet ovat Suomessa käsin valmistettuja kauniita apuja arjen ja juhlan pukeutumiseen.

Klipsutin pitää napittoman neuletakin kiinni ja on samalla kaunis koru. Klipsutin kiinnittää myös boleron näppärästi ja pitää huivin sievästi paikallaan. Ei enää rumia hakaneuloja tai muita vaatteita rikkovia esineitä!

Klipsutin Avainnauhakorun avulla voit ripustaa kauniisti avaimet tai ID-kortin muun muassa työpäivän aikana, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla, kun niitä tarvitset. Avainnauhaan voi kiinnittää myös esimerkiksi kännykkäpussin, jolloin sinun ei tarvitse kantaa puhelinta kädessäsi tai laukun pohjalla.

Kaunis koru ja monipuolinen käyttöesine samassa paketissa – mainio lahja sinulle tai läheisellesi. ❤️

Lisätiedot

Väri

Sinisävyinen, Vaaleanpunaisen sävyinen, Vihreänsävyinen

Pituus

50-55 cm, 80-85 cm