Klipsutin Karttaset Suomi

15,00 

Nyt ovat Klipsuttimet kartalla! Tai kartat Klipsuttimissa…

Minuun upposi samoin tein Vekkulin Karttaset-korut, ja iloksemme hän lähti toteuttamaan yhteistyössä Klipsutin Karttasia.

Karttaset on valmistettu oikeista kartoista. Kartat on poimittu erilaisista lähteistä, joten valitsemasi kaupungin kartan visuaalinen ulkonäkö voi olla hyvinkin erilainen esimerkkikuvaan verrattuna.

Laajennamme hiljalleen kaupunkien ja kuntien tarjontaa!

Ole sinäkin kartalla 🙂

Klipsutin toimitetaan kauniissa rasiassa, joka toimii säilytyksen lisäksi mainiosti myös lahjapakkauksena.

Tämän Klipsutin-mallin kokonaispituus on 10,5 cm.

Klipsuttimen käyttö on vaivatonta. Kiinnikkeiden avaaminen ja sulkeminen on helppoa, myös heikommilla sormilla. Klipsutin on erittäin kevyt, ja mallista riippuen se painaa vain hieman yli kymmenen grammaa.

Tuotteemme ovat turvallisia käyttää myös ihoa vasten, sillä niistä ei vapaudu nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Klipsutin® on rekisteröity tavaramerkki.

Tuotetunnus (SKU): KLS100 Osasto:

Klipsutin-tuotteet ovat Suomessa käsin valmistettuja kauniita apuja arjen ja juhlan pukeutumiseen.

Klipsutin pitää napittoman neuletakin kiinni ja on samalla kaunis koru. Klipsutin kiinnittää myös boleron näppärästi ja pitää huivin sievästi paikallaan. Ei enää rumia hakaneuloja tai muita vaatteita rikkovia esineitä!

Klipsutin Avainnauhakorun avulla voit ripustaa kauniisti avaimet tai ID-kortin muun muassa työpäivän aikana, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla, kun niitä tarvitset. Avainnauhakoruun voi kiinnittää myös esimerkiksi kännykkäpussin, jolloin sinun ei tarvitse kantaa puhelinta kädessäsi tai laukun pohjalla.

Kaunis koru ja monipuolinen käyttöesine samassa paketissa – mainio lahja sinulle tai läheisellesi. ❤️

Lisätiedot

Kaupunki

Äänekoski, Ähtäri, Akaa, Enontekiö, Espoo, Forssa, Hämeenlinna, Hamina, Hanko, Heinola, Helsinki, Hervanta, Hetta, Horonkylä, Hyvinkää, Iisalmi, Ikaalinen, Ilmajoki, Ilomantsi, Imatrankoski, Järvenpää, Joensuu, Joutsa, Jyväskylä, Kaarina, Kajaani, Kaskinen, Kemi, Kerava, Keuruu, Kihniö, Kirkkonummi, Kokkola, Konnevesi, Kotka, Kouvola, Kuopio, Kurikka, Kuusamo, Lahti, Lappeenranta, Lieksa, Lohja, Maarianhamina, Mäntsälä, Mikkeli, Nokia, Orivesi, Oulu, Paltamo, Perniö, Pieksämäki, Pori, Porvoo, Raahe, Riihimäki, Rovaniemi, Salo, Sastamala, Savonlinna, Seinäjoki, Somero, Tampere, Tie 66, Turku, Tuusula, Ulvila, Vaasa, Vantaa, Ylivieska, Nilsiä

Väri

Glitterhopea, Hopea, Musta

Tuoterasia

Haluan tuoterasian (0€), En tarvitse tuoterasiaa