Klipsutin Kreivitär

Pimenevä syysilta, metsä hohkaa pimeyttään ja vain tähdet valaisevat pimeässä kulkevia.

Metsästä kuuluu liikkuvien kärryjen ääniä ja hevosten liikehdintää. Kärryt lähenevät metsätien päätä, jossa aukeaa iso ja uljas linna. Linnan piha kylpee valossa, tielle on sytytetty ulkotulia toivottamaan juhlijat tervetulleiksi. Ajurit avaavat kärryjen ovia, joista lipuu ulos komeita kavaljeereja yhdessä muhkeisiin hameisiin pukeutuneiden naisten kanssa. Juhlia on odotettu kovasti ja kaikki ovat pukeutuneet parhaimpiinsa. Osaatteko kuvitella tämän korun rouvien yllä?

Klipsutin toimitetaan kauniissa rasiassa, joka toimii säilytyksen lisäksi mainiosti myös lahjapakkauksena.

Tämän Klipsutin-mallin kokonaispituus on 10 cm.

Klipsuttimen käyttö on vaivatonta. Kiinnikkeiden avaaminen ja sulkeminen on helppoa, myös heikommilla sormilla. Klipsutin on erittäin kevyt, ja mallista riippuen se painaa vain hieman yli kymmenen grammaa.

Tuotteemme ovat turvallisia käyttää myös ihoa vasten, sillä niistä ei vapaudu nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Klipsutin® on rekisteröity tavaramerkki.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotetunnus (SKU): KL1491 Osasto:

Klipsutin-tuotteet ovat Suomessa käsin valmistettuja kauniita apuja arjen ja juhlan pukeutumiseen.

Klipsutin pitää napittoman neuletakin kiinni ja on samalla kaunis koru. Klipsutin kiinnittää myös boleron näppärästi ja pitää huivin sievästi paikallaan. Ei enää rumia hakaneuloja tai muita vaatteita rikkovia esineitä!

Klipsutin Avainnauhakorun avulla voit ripustaa kauniisti avaimet tai ID-kortin muun muassa työpäivän aikana, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla, kun niitä tarvitset. Avainnauhaan voi kiinnittää myös esimerkiksi kännykkäpussin, jolloin sinun ei tarvitse kantaa puhelinta kädessäsi tai laukun pohjalla.

Kaunis koru ja monipuolinen käyttöesine samassa paketissa – mainio lahja sinulle tai läheisellesi. ❤️

Lisätiedot

Väri

Ametisti, Harmaa