Klipsutin Rautasydän

20,00 

Klipsutin Rautasydän on upea korumainen malli, joka on Tämä Hetki -korusarjasta ylpeänä tuotu ja valjastettu Klipsuttimen käyttöön. Klipsutin Rautasydän on sekä kaunis koru että näppärä apu asuihin.

Alkuaan sydämen muoto löytyi myös Tämä Hetki Aika -korumallistamme, mutta ajan kuluessa huomasin sydämien tarinan kulkevan ihan omaa polkuaan. Kirjoitin sydämien tarinaksi sen, mitä ne kertoivat minulle. Näin syntyi Rautasydän.

Kun korua katsoo, tulee mieleen sydän, joka on saanut kipeää. Sydän, joka on myös kokenut kauniita asioita ja löytänyt aarteita. Kokonaisuutena, kellonosat symboloivat aikaa. Yksittäin, ne kertovat sydämen särkymisistä, menetyksistä ja luopumisista. Timantit symboloivat elämämme tärkeitä asioita, kuten onnistumisia, perhettä ja ystäviä.

Mallisto koostuu sydänriipuksista, joihin on kotimaisena käsityönä koottu Preciosa-kristalleista ja kellonosista upeita koruja. Kierrätyskoruja kauniilla idealla!

Jokainen koru on ainutlaatuinen, uniikki yksilö. Koruista saattaakin löytyä tekijän sormenjälki, ihan kirjaimellisesti.

Koru kestää normaalia käyttöä, mutta kemikaalit ja vesi saattavat kuluttaa korun pintaa.

Laadukkaat Preciosa® -kristallistrassit valmistetaan Tšekin Böömissä.

Kun valitset alasvetovalikosta värivaihtoehdon, tuotekuva päivittyy näyttämään valinnan mukaisen vaihtoehdon.

Klipsutin toimitetaan kauniissa rasiassa, joka toimii säilytyksen lisäksi mainiosti myös lahjapakkauksena.

Tämän Klipsutin-mallin kokonaispituus on 14 cm.

Klipsuttimen käyttö on vaivatonta. Kiinnikkeiden avaaminen ja sulkeminen on helppoa, myös heikommilla sormilla. Klipsutin on erittäin kevyt, ja mallista riippuen se painaa vain hieman yli kymmenen grammaa.

Tuotteemme ovat turvallisia käyttää myös ihoa vasten, sillä niistä ei vapaudu nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Klipsutin® on rekisteröity tavaramerkki.

Poista
Tuotetunnus (SKU): KL1297 Osasto:

Klipsutin-tuotteet ovat Suomessa käsin valmistettuja kauniita apuja arjen ja juhlan pukeutumiseen.

Klipsutin pitää napittoman neuletakin kiinni ja on samalla kaunis koru. Klipsutin kiinnittää myös boleron näppärästi ja pitää huivin sievästi paikallaan. Ei enää rumia hakaneuloja tai muita vaatteita rikkovia esineitä!

Klipsutin Avainnauhakorun avulla voit ripustaa kauniisti avaimet tai ID-kortin muun muassa työpäivän aikana, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla, kun niitä tarvitset. Avainnauhakoruun voi kiinnittää myös esimerkiksi kännykkäpussin, jolloin sinun ei tarvitse kantaa puhelinta kädessäsi tai laukun pohjalla.

Kaunis koru ja monipuolinen käyttöesine samassa paketissa – mainio lahja sinulle tai läheisellesi. ❤️

Lisätiedot

Väri

Ametisti, Punainen, Vaaleanpunainen, Vaaleansininen