Klipsutin Siivet

16,00 

Tutustuin aikoinaan turkulaiseen keraamikkoon, jonka työt olivat sanoinkuvaamattoman ihania!

Kuten varmaan voitte kuvitella, yrittäjä kehittää tuottettaan koko ajan. Olimme taannoin Matamin kanssa samassa tapahtumassa, ja kävin taas kerran häpläämässä hänen valmistamiaan siipiä. Sain yhtäkkiä ajatuksen: mitäs jos tässä olisikin tulevaisuuden Klipsutin-malli?

Ihana Matami oli heti mukana tässä projektissa! Joten, saanen esitellä teille nämä ihanat keraamiset siivet, jotka Matami meille valmisti ja minä valjastin uudeksi Klipsutin-malliksi. ❤

Klipsutin toimitetaan kauniissa rasiassa, joka toimii säilytyksen lisäksi mainiosti myös lahjapakkauksena.

Tämän Klipsutin-mallin kokonaispituus on 15 cm.

Klipsuttimen käyttö on vaivatonta. Kiinnikkeiden avaaminen ja sulkeminen on helppoa, myös heikommilla sormilla. Klipsutin on erittäin kevyt, ja mallista riippuen se painaa vain hieman yli kymmenen grammaa.

Tuotteemme ovat turvallisia käyttää myös ihoa vasten, sillä niistä ei vapaudu nikkeliä, lyijyä tai kadmiumia.

Klipsutin® on rekisteröity tavaramerkki.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): KL97978 Osasto:

Klipsutin-tuotteet ovat Suomessa käsin valmistettuja kauniita apuja arjen ja juhlan pukeutumiseen.

Klipsutin pitää napittoman neuletakin kiinni ja on samalla kaunis koru. Klipsutin kiinnittää myös boleron näppärästi ja pitää huivin sievästi paikallaan. Ei enää rumia hakaneuloja tai muita vaatteita rikkovia esineitä!

Klipsutin Avainnauhakorun avulla voit ripustaa kauniisti avaimet tai ID-kortin muun muassa työpäivän aikana, jolloin ne ovat aina käden ulottuvilla, kun niitä tarvitset. Avainnauhakoruun voi kiinnittää myös esimerkiksi kännykkäpussin, jolloin sinun ei tarvitse kantaa puhelinta kädessäsi tai laukun pohjalla.

Kaunis koru ja monipuolinen käyttöesine samassa paketissa – mainio lahja sinulle tai läheisellesi. ❤️