Yritys

Klipsutin on tuote, joka on syntynyt täysin tarpeesta. Otimme ikivanhasta perusajatuksesta kiinni, ja kehittelimme sekä päivitimme sen tälle vuosikymmenelle. Lopputulos on kaunis ja käytännöllinen tuote jokapäiväiseen elämään.

Rakastan neuleita, ja ne kuuluvatkin vakiopukeutumiseeni. Olen kuitenkin eläväinen ja menevä persoona, joka jää touhutessa helposti neuleiden kanssa kiinni esimerkiksi ovenkahvoihin. Tuulisena päivänä eteneminen on kuin lepakolla, ja kävelyn into menee kun roikut kiinni neuleen reunoissa.

Pienen pieni Klipsutin paikalleen, ja eläminen neuleiden kanssa on taas ihanaa. Ne pysyvät paikallaan juuri siinä mihin olet ne asetellut Klipsuttimen kanssa. Suunnittelemme ja kokoamme Klipsuttimet käsin Suomessa. Vakiomallistojen lisäksi valikoimaamme saattaa toisinaan kuulua pieniä eriä poistuvia erikoismallieja, joilla testaamme esimerkiksi asiakkaiden kiinnostusta.

Toimin pääasiassa käsityöalalla ja olen ollut yrittäjä jo lähes kymmenen vuotta. Olen itse käsityöläinen ja blingiä rakastava persoona. Kaiken takana on kolmekymppinen nainen ja kolmen lapsen äiti. Perheeni on suurin tuki ja turvani, joka jaksaa kannustaa yrittämisen urallani. Olen luova, kekseliäs ja omapäinen yrittäjä, joka haluaa luoda tuotteita jotka ovat ihmisille avuksi ja iloksi. Voit lukea minusta lisää sivuilla www.tuire-sini.fi

Toimimme verkkokauppana, sekä kierrämme Suomea erilaisissa tapahtumissa.

Yrityksemme tiedot

Helmikuume
Talvisillankatu 15B10
05860 Hyvinkää
info@klipsutin.fi
045 114 6552
Y: 2071655-9