Yritys

Klipsutin on suomalainen yritys, joka valmistaa erilaisia Klipsutin-tuotteita. Suomessa valmistettu Klipsutin on pieni ja kaunis apuväline arjen tai juhlan pukeutumiseen.

Historia ja synty

Klipsutin on keväällä 2017 syntynyt yritys ja tuote.  Minulle tuli tarve tämänkaltaiselle tuotteelle, mutta en löytänyt sellaista markkinoilta. Klipsutin syntyikin, kuten moni muu asia, ihan henkilökohtaisesta tarpeesta. Otimme ikivanhasta perusajatuksesta kiinni, kehitellen ja päivitellen sen tälle vuosikymmenelle. Lopputulos on kaunis ja käytännöllinen tuote, jokapäiväiseen elämään.

Rakastan neuleita, ja ne kuuluvatkin vakiopukeutumiseeni. Olen kuitenkin eläväinen ja menevä persoona, joka jää touhutessaan vaatteistaan helposti kiinni esimerkiksi ovenkahvoihin. Tuulisena päivänä eteneminen on kuin lepakolla, ja kävelyn into lopahtaa helposti joutuessasi roikkumaan neuleen reunoissa kiinni.

Tervetuloa Klipsutin – ja eläminen neuleiden kanssa on taas ihanaa. Vaatteet pysyvät paikallaan juuri siten, kuin olet ne itse asetellut. Samalla Klipsutin on kaunis, eikä sitä tarvitse piilotella.

Tilat ja valmistus

Suunnittelemme ja kokoamme Klipsuttimet käsin Suomessa. Pieni Klipsutin-tehtaamme toimii Hyvinkäältä käsin, ja toimii samalla tuotteidemme varastona. Myymälää emme itse ylläpidä, mutta voit tutustua lähimpänä sijaitsevaan jälleenmyyjääsi nähdäksesi Klipsuttimen livenä.

Kierrämme myös itse säännöllisesti esittelemässä tuotteitamme ympäri Suomea. Voit seurata missä menemme Tapahtumat-sivuiltamme.

Tuire-Sini

Klipsutin, Yrittäjä

Tuire-Sini on ollut yrittäjä jo kymmenen vuoden ajan, toimien pääasiassa käsityöalalla. Hän on myös itse kokenut käsityöläinen, ja blingiä rakastava persoona. Nimen takana häärii kolmekymppinen nainen ja kolmen lapsen äiti. Perhe on hänen suurin tuki ja turva, joka jaksaa kannustaa yrittämisen uralla. Tuire-Sini on luova, kekseliäs ja omapäinen yrittäjä, joka haluaa erityisesti luoda tuotteita ihmisille – avuksi ja iloksi.

Yrityksemme tiedot

Sähköposti: info@klipsutin.fi
Facebook: www.facebook.com/klipsutin
Puhelin:
045 135 0405
Postiosoite:
Klipsutin / Tajeti Company Oy
Talvisillankatu 15 B 10
05860 Hyvinkää
Y-tunnus:  2913211-1